Snaps og Urter

  • Velkommen
  • Snapse
  • Brændevin og mad
  • Foredrag og snapseture
  • Off. Arrangementer
    • Arrangements billeder
  • Viden du får brug for
Menu
  • Velkommen
  • Snapse
  • Brændevin og mad
  • Foredrag og snapseture
  • Off. Arrangementer
    • Arrangements billeder
  • Viden du får brug for

Pigeon æble

pigeon_raavare

Pigeon æblet hører julen til oger let at finde i de fleste grøntbutikken fra oktober og til jul. Hvis man da ikke har dem i haven.

Æblerne skæres i både og fyldes i et syltetøjsglas. Det er vigtigt, at frugten dækkes godt og vel med alkohol. Dækkes æblerne ikke helt, startes en forrådnelsesproces, der ødelægger brændevinen.

Filtrer brændevinen gennem et kaffefilter over i en flaske, og lad den stå natten over. Hvis du har en god kraftig essens, kan du fint blande en del med alkohol og gemme resten til senere brug.. Hvor stærk den skal være, bestemmer du selv, men pas på – der er ikke tale om en æblesnaps som dem, du kender fra Tyskland, den er meget kraftigere og bedre.

Latinsk navn : Malus domestica.
Hvilken plantedel bruges :Hele frugten
Behandling : Fryses
Anvendes : Frisk
Findes generelt ved: Haver
Trækketid : 2- 3 måneder
Filtrering : Ja
Hviletid efter filtrering : 2 uger
Fortyndning : 1:7
Kan sødes : Ja
Gemmes : Bliver bedre over flere måneder og år
Opbevaring : Bruges frisk
  • AarhusSnapsen

  • Agern

  • Anisisop

  • Aronia

  • Birk

  • Blåbær

  • Blåhat

  • Blomme

  • Brombær

  • Bøg

  • Dild

  • Din egen Gin

  • Din egen Gin og Tonic

  • Enebær

  • Figen Kaktus

  • Frisk figen

  • Fyr

  • Gederams

  • Grå pære

  • Gråbynke

  • Gul Snerre

  • Gyldenris

  • Hassel

  • Havtorn

  • Hede Lyng

  • Hindbær

  • Hindbær

  • Hunde Rose

  • Hvidtjørn

  • Hyben

  • Hyben Rose

  • Hyldeblomst

  • Hyldebær

  • Hæg

  • Jule Kryddersnapsen

  • Kaffe

  • Kirsebær

  • Kirsebær Kornel

  • Klitrose

  • Klokke Lyng

  • Kongelys

  • Kvan

  • Kvan

  • Lind

  • Marehalm

  • Mirabelle

  • Mosebølle bær

  • Mælkebøtte blomst

  • Mælkebøtte rod

  • Paradisæble

  • Påskesnaps 2017

  • Pigeon æble

  • Pil blomst

  • Pimpenelle

  • Porse

  • Porserakler

  • Prikbladet Perikon

  • Ramsløg

  • Rejnfan

  • Revling

  • Røllike

  • Røn

  • Rønnebær

  • Skovløg

  • Skovmærke

  • Slåen

  • Slåen Gin

  • Solbær blad

  • Solbær bær

  • Strand Malurt

  • Sødskærm

  • Tormentil Rod

  • Tranebær

  • Tyttebær

  • Valnød

  • Vild Timian

Privatlivspolitik

Kontakt oplysninger

Snapsogurter.dk v/ Jan Kristiansen
Vorregaards Alle 121
8200 Aarhus N
jan@snapsogurter.dk
Telefon +45 24 81 57 35
CVR : 15869836

Cookies & Privatliv
Vi bruger cookies på vores hjemmeside til at give dig den mest relevante oplevelse ved at huske dine præferencer og gentagne besøg. Ved at klikke på "Accepter", accepterer du brugen af alle cookies.
Cookie settingsACCEPT
Cookies & Privatliv

Privacy Overview

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse, mens du navigerer gennem hjemmesiden. Ud af disse cookies gemmes de cookies, der kategoriseres efter behov, i din browser, da de er afgørende for, at webstedets grundlæggende funktionaliteter kan fungere. Vi bruger også tredjepartscookies, der hjælper os med at analysere og forstå, hvordan du bruger denne hjemmeside. Disse cookies gemmes kun i din browser med dit samtykke. Du har også mulighed for at fravælge disse cookies. Men fravalg af nogle af disse cookies kan have en effekt på din browseroplevelse.
Necessary
Altid aktiveret

Nødvendige cookies er helt afgørende for hjemmesiden til at fungere ordentligt. Denne kategori omfatter kun cookies, der sikrer grundlæggende funktioner og sikkerhedsfunktioner på hjemmesiden. Disse cookies gemmer ikke nogen personlige oplysninger.

Non-necessary

Alle cookies, der måske ikke er særlig nødvendige for, at hjemmesiden fungerer, og som bruges specifikt til at indsamle personlige brugerdata via analyser, annoncer, andet indlejret indhold, betegnes som ikke-nødvendige cookies. Det er obligatorisk at indhente brugersamtykke, før disse cookies køres på din hjemmeside.

GEM & ACCEPTÈR