Snaps og Urter

  • Velkommen
  • Snapse
  • Brændevin og mad
  • Foredrag og snapseture
  • Off. Arrangementer
    • Arrangements billeder
  • Viden du får brug for
Menu
  • Velkommen
  • Snapse
  • Brændevin og mad
  • Foredrag og snapseture
  • Off. Arrangementer
    • Arrangements billeder
  • Viden du får brug for

Din egen Gin

GinSnaps

Knus 12 Enebær let i en morter, eller giv dem et par slag med siden en stor kniv.
Kom de knuste bær i et stort glas med skruelåg el. lign og tilsæt 3 dl. Brøndum Klar i glasset. Efter ca. 12 – 14 timer filtrerer du alkoholen gennem en tragt og et kaffefilter og kan derefter smage. Du kan nu justere smagen. Hvis du synes den er for stærk med for megen enebær-smag, fortynder du med en del af den Brøndum du har gemt. Skal den have mere smag laver du en lille portion med flere enebær og blander.
Du vil sikkert bemærke at Ginnen har en brunlig farve der kommer fra Enebærrene. Jo længere tid bærrene trækker jo mørkere bliver alkoholen.
Laver du en essens med trækketid på flere dage vil du opdage at den karteristiske smag af Gin ændres til en mere rund og sødlig smag.

Hvis du gerne vil prøve at kombinere med andre smage, vil vi foreslå at du laver en essens af de urter eller frugter du gerne vil prøve. Det er så meget lettere at styre hen til den smag du gerne vil frem til. Du kan f. eks. bruge mange af de essenser der er opskrift på Brøndum Snaps’ Facebook side eller hvad med Solbær, Slåen, Æble, Havtorn, Hyben, Timian osv.

Husk: Hvis du selv plukker dine Enebær skal det være de mørke bær fra sidste år. De grønne giver en skarp terpentinsmag, der gør ginnen udrikkelig.

  • AarhusSnapsen

  • Agern

  • Anisisop

  • Aronia

  • Birk

  • Blåbær

  • Blåhat

  • Blomme

  • Brombær

  • Bøg

  • Dild

  • Din egen Gin

  • Din egen Gin og Tonic

  • Enebær

  • Figen Kaktus

  • Frisk figen

  • Fyr

  • Gederams

  • Grå pære

  • Gråbynke

  • Gul Snerre

  • Gyldenris

  • Hassel

  • Havtorn

  • Hede Lyng

  • Hindbær

  • Hindbær

  • Hunde Rose

  • Hvidtjørn

  • Hyben

  • Hyben Rose

  • Hyldeblomst

  • Hyldebær

  • Hæg

  • Jule Kryddersnapsen

  • Kaffe

  • Kirsebær

  • Kirsebær Kornel

  • Klitrose

  • Klokke Lyng

  • Kongelys

  • Kvan

  • Kvan

  • Lind

  • Marehalm

  • Mirabelle

  • Mosebølle bær

  • Mælkebøtte rod

  • Paradisæble

  • Påskesnaps 2017

  • Pigeon æble

  • Pil blomst

  • Pimpenelle

  • Porse

  • Porserakler

  • Prikbladet Perikon

  • Ramsløg

  • Rejnfan

  • Revling

  • Røllike

  • Røn

  • Rønnebær

  • Skovløg

  • Skovmærke

  • Slåen

  • Slåen Gin

  • Solbær blad

  • Solbær bær

  • Strand Malurt

  • Sødskærm

  • Tormentil Rod

  • Tranebær

  • Tyttebær

  • Tyttebær

  • Valnød

  • Vild Timian

Privatlivspolitik

Kontakt oplysninger

Snapsogurter.dk v/ Jan Kristiansen
Vorregaards Alle 121
8200 Aarhus N
jan@snapsogurter.dk
Telefon +45 24 81 57 35
CVR : 15869836

Cookies & Privatliv
Vi bruger cookies på vores hjemmeside til at give dig den mest relevante oplevelse ved at huske dine præferencer og gentagne besøg. Ved at klikke på "Accepter", accepterer du brugen af alle cookies.
Cookie settingsACCEPT
Cookies & Privatliv

Privacy Overview

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse, mens du navigerer gennem hjemmesiden. Ud af disse cookies gemmes de cookies, der kategoriseres efter behov, i din browser, da de er afgørende for, at webstedets grundlæggende funktionaliteter kan fungere. Vi bruger også tredjepartscookies, der hjælper os med at analysere og forstå, hvordan du bruger denne hjemmeside. Disse cookies gemmes kun i din browser med dit samtykke. Du har også mulighed for at fravælge disse cookies. Men fravalg af nogle af disse cookies kan have en effekt på din browseroplevelse.
Nødvendige
Altid slået til

Nødvendige cookies er helt afgørende for hjemmesiden til at fungere ordentligt. Denne kategori omfatter kun cookies, der sikrer grundlæggende funktioner og sikkerhedsfunktioner på hjemmesiden. Disse cookies gemmer ikke nogen personlige oplysninger.

Ikke nødvendige

Alle cookies, der måske ikke er særlig nødvendige for, at hjemmesiden fungerer, og som bruges specifikt til at indsamle personlige brugerdata via analyser, annoncer, andet indlejret indhold, betegnes som ikke-nødvendige cookies. Det er obligatorisk at indhente brugersamtykke, før disse cookies køres på din hjemmeside.