Snaps og Urter

Påsken nærmer sig, så måske har du tænkt lidt på både mad og kryddersnaps

Først ideer hvad du kan bruge til din frokost

Opskrifter

Marinerede sild m. syltede rødløg, kapers
Porse er en mild klassisk snaps passer fremragende til de klassiske smage af sild og løg.

Sild med luftig karrysalat
Citrus og karry passer rigtigt godt sammen, det samme gælder også for sild og citrus. Her foreslås den viste opskrift.

Rejecocktail Petit rejecocktail m. håndpillede rejer
For at ikke lade den delikate smagen fra rejer drukne, så passer en meget mildt krydret snaps bedst. Gråbynke er særdeles fin eller Gul Snerre

Håndpillede rejer & persille på ristet lyst brød m. persillemayo, hjertesalat, friskkværnet peber dild
Her er det flere friske smage og snapsen, som også er meget frisk klarer at fange dem og forstærke de friske smage. Har du en Dild snaps er den rigtig god til denne opskrift

Smilende æg & håndpillede grønlandske rejer, æg, citronmayo & karse
Her er umami og fedme fra æg og mayo sammen med karse og det kan balanceres op af den lille smule sødme og frugtighed. Lidt utraditionelt er en servering af en Paradisæble snaps