Snaps og Urter

Kommende arrangementer, hvor vi er med

Vosnæs Strand d. 26. juni kl. 13-15.
Arrangeres af Aarhus Kommune https://www.aarhus.dk/event/v/43893/Snapsevandring–Bl-Flag-Aarhus/?eventid=115173

Kom og vær med til at samle planter og urter til din næste kryddersnaps! Langs stranden og i det nærliggende skovbryn ved Vosnæs Pynt kigger vi efter de mest populære snapseplanter og får inspiration og råd til, hvordan de kan bruges. Der kan laves snaps for alle smagsløg, og vi krydser fingre for blandt andet at finde skovmærke, strandmalurt, røllike og perikon til vores hjemmebryg. Hvis du lyster, er der mulighed for et par smagsprøver undervejs på kryddersnapse lavet på netop de urter, vi finder i området.
Arrangementet er gratis og kræver ikke tilmelding, men du må meget gerne trykke tilmeld på begivenheden på Facebook, hvis du planlægger at komme.

Mødested er P-pladsen ved stranden på Vosnæsvej. Du finder lettest stedet ved at køre gennem Løgten by – drej til højre over jernbanen ad Vosnæsvej og følg vejen ned til stranden. Efter et skarpt venstresving er P-pladsen umiddelbart på din højre hånd.
Arrangementet er en del af Aarhus Kommunes Blå Flag-aktiviteter.

Oversigt
Vi kommer med mere info, men sæt en kryds i kalenderen eller følg med på hjemmesiden:
Spøttrup Museum Snapsevandring i urtehaven 7. juli 2022 kl. 13.00 og gentages den 4. august 2022
Tilmelding på https://www.spottrupborg.dk/kalender/ Pris 125 kr. Der er begrænsning på deltagerantal

Snapsogurter.dk
arrangerer selv 2 snapsvandringer i Molsbjerge den 28. juli og 11. august, men mere herom senere på hjemmesiden med mulighed for tilmelding.

Snapselauget Aros
Med lidt benarbejde lykkedes det at få samlet en flok snapsefolk, så vi kan fortsætte aktiviteterne. I løbet af kort tid vil der komme mere info ud til medlemmerne, men her er starten:

Vi er blevet inviteret til at stå med en lille bod ved Frøet på Store Torv den 10. juni. kl. 14.30 – 17.30. Der uddeles gratis smagsprøver til dem, der kommer forbi, og vi fortæller om vores spændende hobby. Har du lyst er der altid brug for en hjælpende hånd. Send en e-mail på jan@snapsogurter.dk

Se mere på http://smagpaaaarhus.dk/arrangement/vildt-hyggelig-fredag-9/

True Skov
d. 10. september kl. 12 – 16 arrangerer Naturstyrelsen og Teknik og Miljø True-skovens 25-års fødselsdag. Snapselauget Aros deltager med en bod og laver et par korte snapsevandringer i området. Vi tror, der bliver mulighed for at samle til en god kryddersnaps, samt at smage på et par stykker. Der er ikke tilmelding.