Snaps og Urter

Lav din egen kryddersnaps fra bunden

Denne workshop fokuserer på det at lave sin egen kryddersnaps, baseret på urter du selv kan finde ude i naturen eller i supermarkedet.

Vi starter med at gennemgå de mest grundlæggende og enkle regler for at lave sin egen brændevin. Herunder hvilke værktøjer der er nødvendige. Noget om hvilke brændevine vi kan bruge og ikke mindst flasker og opbevaring.

Det kan være svært at overskue alle mulighederne, men du får lejlighed for at smage nogle stykker så du får en ide om hvad du gerne vil have med hjem. Alle deltagere har mulighed for at få flere ingredienser med hjem.

Muligheder

Der er ved denne workshop 2 muligheder, der selvsagt er meget forskellig i prisen

Den første er baseret på, at alle får 2 glas med hjem med alkohol og ingredienser samt en pose med ingredienser til en eller to snapse. Ved denne mulighed sørger snapsogurter.dk for indkøbes glas, brændevin, poser og ingredienser

Den anden er baseret på, at deltagerne kan lave 2 eller 3 poser med ingredienser ud fra de smagsprøver man smager under workshoppen

Under workshoppen gennemgås de forskellige ingredienser og deres anvendelse

Workshop nr. 1 forudsætter arbejdsborde, brug af skærebrædder og knive.

Under foredraget krydres der med ca. 6 smagsprøver og der er derefter rig lejlighed til at smage på andre der ikke blev nævnt i foredraget.

Varighed er mellem 2 og 21/2 time inkl. en pause. Det er fint hvis der ønskes kaffe eller andet under foredraget, men dette er ikke inkl. I prisen.

Workshoppen stiller store krav til indkøb af materialer, hvorfor der skal foreligge et deltagerantal senest 10 dage før arrangementet. Maks. 40 deltagere.

Der indgår ikke mad i dette arrangement.

Til arrangementet er der brug for nedenstående.

Det håber vi, og beder til, at du som arrangør vil stille til rådighed.

IMG

Ved udfyldelse af kontakt formular, bliver du tilbudt medlemskab af vores nyhedsbrev