Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Lav di egen julesnaps

4 november @ 19:00 - 21:30

Denne workshop fokuserer på det at lave sine egne julesnapse, baseret på urter du kan finde ude i naturen eller i supermarkedet. Vi prøvet på kurset forskellige julesnapsetyper, de ingredienser der kan bruge og giver dig ny inspiration til egen julesnaps.

Vi starter med at gennemgå de mest grundlæggende og enkle regler for at lave sin egen brændevin. Herunder hvilke værktøjer der er nødvendige, noget om hvilke brændevine vi kan bruge og ikke mindst flasker og opbevaring.

Det kan være svært at overskue alle mulighederne, men du får lejlighed for at smage nogle stykker så du får en ide om hvad du gerne vil have med hjem.

Julesnaps workshop er baseret på, at alle får 2 glas med låg, 1 flaske alkohol og krydderier til 2 forskellige snapse med hjem. Af sidstnævnte har du minimum 15 af slagsen at vælge mellem. Underviser/snapsogurter.dk sørger for indkøb af disse materialer som du betaler jvf. nedenfor.

Billedid:118887

Du medbringer selv skærebræt og kniv. Materialeprisen udgør kr. 140,00 som afregnes direkte til underviser på dagen. Mobil pay muligt.

Under kurset krydres der med flere smagsprøver, og deltager man aktivt i denne del bedes man sørge for hjemtransport uden egen kørsel i bil.

Detaljer

Dato:
4 november
Tidspunkt:
19:00 - 21:30
Hjemmeside:
https://lof.dk/mariagerfjord/kurser/mad-drikke/komponer-din-egen-julesnaps/id/202551

Arrangør

LOF Mariagerfjord