Lav din egen julesnaps

Denne workshop fokuserer på det at lave sien egne julesnapse, baseret på urter du selv finder ude i naturen eller i supermarkedet.

Vi starter med at gennemgå de mest grundlæggende og enkle regler for at lave sin egen brændevin. Herunder hvilke værktøjer er er nødvendige, noget om hvilke brændevine vi kan bruge og ikke mindst flasker og opbevaring.

Det kan være svært at overskue alle mulighederne, men du får lejlighed for at smage nogle stykker så du får en ide om hvad du gerne vil have med hjem. Alle deltagere har mulighed for at få flere ingredienser med hjem.

Muligheder

Der er ved denne workshop 2 muligheder, der selvsagt er meget forskellig i prisen

Den første er baseret på at alle får 2 glas med hjem med alkohol og ingredienser samt en pose med ingredienser til en eller to snapse, der laves der hjemme. Til denne workshop sørger snapsogurter.dk for indkøb af glas, brændevin, poser og ingredienser

Den anden er baseret på at deltagerne kan lave 2 eller 3 poser med ingredienser ud fra de smagsprøver der kan smages under workshoppen

Under workshoppen gennemgås de forskellige ingredienser og deres anvendelse.

Workshoppen forudsætter arbejdsborde, brug af skærebrædder og knive.

Under foredraget krydres der med flere smagsprøver.

Varighed er mellem 2 og 21/2 time inkl. en pause. Det er fint hvis der ønskes kaffe eller andet under foredraget, men dette er ikke inkl. I prisen.

Workshoppen stiller storekrav til indkøb af materialer hvorfor der skal foreligge et endeligt deltagerantal 10 dage før arrangementet. Maks. 40 deltagere.

Der indgår ikke mad i dette arrangement.

Der bruges projektor og PC under foredraget, så vi har brug for en hvid bagvæg eller lærred.